top of page

Terugblik 2022

Het fietspad tussen Ulicoten en Baarle-Nassau was dermate slecht dat er een volledige opknapbeurt moest plaatsvinden. Omdat dit proces maar bleef duren werd door onze Fractie, via een motie, aangedrongen om dit te versnellen en wel binnen 5 jaar een goed fietspad te realiseren. In die periode bleven we hierop steeds terugkomen.

Er werd eerst een proefstuk aangelegd om resultaat te zien. In 2022 werd de rest van het fietspad voltooid. Intussen bleek dat verlichting bij het fietspad echt nodig was, zeker op de gevaarlijke en donkere plaatsen. In samenspraak met de inwoners en de Dorpsraad is dit uiteindelijk gelukt: er komen veel lantaarnpalen bij.

Momenteel wordt er de laatste hand gelegd aan het fietspad: de wortelschermen worden op de juiste manier geplaatst en er moet nog belijning toegepast worden. In de loop van het voorjaar 2023 zal de verlichting aangepast worden.

Dan kunnen we weer een aantal jaren fietsen op een goed berijdbaar fietspad!!

Recente blogposts

Alles weergeven

ABG-huisvesting

Als reactie op de begroting 2024 schreven wij alles in het werk te zullen stellen om onze buurgemeenten te overtuigen van het standpunt dat het zeer onverstandig zou zijn om met deze financiële voorui

Algemene beschouwingen 1-11-2023

Geacht college, collega-raadsleden en inwoners van onze gemeente, Financiën We kunnen wel stellen dat onze (meerjaren)begroting onder druk staat. We sluiten hopelijk een periode van ongekend hoge infl

Comments


bottom of page