top of page

Welkom bij
Fractie Ulicoten

Even voorstellen

portret_top5_5_edited.jpg

Jannes Kusters, raadslid

Ik woon in Ulicoten en ik ben hier al lange tijd actief in het verenigingsleven. Vorig jaar ben ik aan het HBO afgestudeerd en sindsdien studeer ik aan de Technische Universiteit Eindhoven. Ik zet me voor Fractie Ulicoten in, omdat ik met een verjongende blik bij wil dragen aan de realisatie van verfrissende ideeën. Beter wonen, werken en recreëren in de hele gemeente, dat is het doel. Ik roep in het bijzonder mijn generatie op om van zichzelf te laten horen. 

Mijn naam is Lonneke Verbunt, woonachtig in Baarle-Nassau, gemeenteraadslid, hockeytrainster / coach, werkzaam bij Defensie en moeder van twee tieners.

Jezelf veilig en thuis voelen moet voor eenieder vanzelfsprekend zijn. Een maatschappij waarin iedereen telt, laten we samen kijken naar oplossingen die voor nu en in de toekomst een mooie bijdrage mogen leveren aan onze bijzonder mooie gemeente!

portret_top5_4_edited.jpg

Lonneke Verbunt, raadslid

portret_top5_2_edited.jpg

Mijn naam is Maria Geerts en al bijna 40 jaar woonachtig in Ulicoten. Eerst in het buitengebied maar nu ben ik verhuisd naar het dorp. Na functies in diverse verenigingen in de politiek terecht gekomen. Ik was diverse jaren raadslid voor Fractie Ulicoten.

Alle facetten om de leefbaarheid van ons dorp Ulicoten in stand te houden en  te vergroten, heeft mijn grootste aandacht.

Samen maken we het verschil.

Maria Geerts

Mijn naam is Jos Rijvers. Vanaf mei 2013 tot 2022 was ik raadslid voor Fractie Ulicoten, destijds was Fractie Ulicoten een eenmansfractie.

Fractie Ulicoten komt op voor het belang van de hele gemeente Baarle-Nassau en een beetje extra voor Ulicoten.

Daarnaast heeft het buitengebied en de mensen die er wonen en werken mijn bijzondere aandacht.

portret_top5_1_edited.jpg

Jos Rijvers

portret_top5_3.jpg

Ik ben Stan Rijvers en ben geboren en getogen in Ulicoten. Ik wil mij graag inzetten voor de fractie Ulicoten om samen iets in onze gemeente te kunnen betekenen. Niet enkel in Ulicoten maar ook in Baarle-Nassau.
Meer woongelegenheid en het behoud van het agrarisch buitengebied in onze gemeente vind ik belangrijk.

Stan Rijvers

bottom of page